Home » Wie ben ik

Hallo!

 Ik ben Elke Reymen, geboren in 1985 getrouwd met mijn man Sam en trotse mama van twee prachtige kinderen Eline en Xander.

Ik ben afgestudeerd als graduaat in de orthopedagogie en heb ondertussen meer dan 5 jaar ervaring in het werken in de sociale sector waaronder reeds 5 jaar binnen een thuisbegeleidingsdienst.

Ik ben iemand die heel toegewijd is, goed kan luisteren en sociaal is. Ik ben heel leergierig en wil steeds nieuwe dingen ontdekken en bijleren. Tegelijk ben ik iemand die heel duidelijk en correct is, ik hou van transparantie en eerlijkheid.

"Elke, Een aantal jaren geleden mocht ik haar leren kennen. Een warme lieve mama, met twee ondeugende kadeekes. Niet bang om haar eigen opvoedingsmethodieken in vraag te stellen, of eens iets vanuit een andere invalshoek te bekijken. Een toegewijde vrouw, met veel zorg, waar haar gezin centraal staat. Een vrouw die met passie in het leven staat. Ze is zeer luisterbereid en positief ingesteld. Graag gaat ze in gesprek om samen problemen, ideeën, gevoelens en gedachten te bespreken. Ze is zeer leergierig en heeft veel interesse in opvoedingsmethodieken. Hier zit ze dan vaak op de eerste rij om bijscholingen te volgen. Ze wil alles graag tot in detail kennen. Elke is een heel betrokken persoon, ze heeft veel empathie en tracht iedereen op zijn/haar gemak te stellen waardoor praten gemakkelijker wordt."

Dorien Verhoeven


Waarom de start van Orinoco

Ik ben iemand die mijn job met heel veel toewijding en passie doet. Elke keer opnieuw krijg ik voldoening van wat er bereikt wordt in elk gezin. Mijn passie is om mensen te helpen, ze te ondersteunen en nog mooier is om te kijken welke stappen en soms sprongen de mensen zelf maken.

Niet alleen binnen mijn huidige job als thuisbegeleidster, maar ook binnen mijn job als mama ben ik al veel uitdagingen tegengekomen. Vanuit mijn eigen ervaring als mama weet ik maar al te goed wat opvoeden soms kan betekenen. Mijn twee schatten van kinderen transformeren ook weleens naar twee bengels. Dit geeft me telkens wel weer de uitdaging om op zoek te gaan naar wat het beste is voor mijn gezin.